FLy me to CLoud AtLas

A few random thoughts about CLoud AtLas (the movie):

  1. I want to run my fingers through Frobisher’s hair. And yank them. And smooth them again. SeriousLy, who couLd resist those shiny, thick, siLky-Looking wavy Locks?
  2. The beauty of Jim Sturgess is race-bending.
  3. Tom Hanks Looked kinda hot in The Far Future arc.
  4. The music was EPIC.
  5. And so was the china smashing scene.
  6. And so was the
  7. Don’t underestimate the power of make up.
  8. Hugo Weaving as Oakes.. Oh my god ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  9. I think the Rufus Sixsmith in 1973 IS the oLd Rufus Sixsmith in 1936. Hey, the man was in Cambridge, maybe he studied physics or something nucLear-reLated in Cambridge, and then came to US.. Besides, the time gap was not very wide. Everything is possibLe, Like everything is connected.
  10. I’m stiLL not sure if I want to read the book or not, but..
  11. I adore this fiLm.
Advertisements

6 comments on “FLy me to CLoud AtLas

  1. okeyzz says:

    Kabarnya bukunya bagus banget, genre dystopia yg menggemparkan pada masanya. Tapi aku sendiri blm baca sih. Hehe.

    Btw, ini filmnya baru tahun brp ya? Kayaknya dulu aku sempet donlot tapi ke delete~ apa ini film adaptasi terbarunya?

    • amadl says:

      FiLmnya riLis tahun 2012, dan kaya’nya sebeLom ini ga ada yang berani buat deh..
      Mau baca ga, Ky? GaLau, kaLo nemu di toko buku cuma berani megang2 aja xp

      • okeyzz says:

        Lah, uda lama ternyata rilisnya..

        Wogh, itu bukuterjemahan atau eng ed? Haha, pengen deh kapan2 baca. Tapi lagi ga mood kalo sekarang. AKu lagi mood yg ringan2 macam harlequin gitu *plakk*

      • amadl says:

        Hedeh Oky udah baca HarLequin ๐Ÿ˜‰

        CLoud AtLas yg diincer EngLish sih, tapi kaLo fiLmnya udah riLis disini pasti sebentar Lagi ada terjemahannya.. ato maLah mungkin udah ada :))

      • okeyzz says:

        Haha, aku diracuni, jadinya ikutan suka HR =))

        Iya juga yah cari eng ed ajah. Kalo terjemahan kayaknya bakal sulit dipahami. Biasanya jelek deh terjemahan yg bukan romance/fanatsy gitu

  2. baru nonton Cloud Atlas kira2 2 mgu yang lalu dan… sukses drooling over Jim Sturgess again and again and again…. even when he was in yellowface!!

got anything to say?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s